Spring naar inhoud

Gellak voor de handen

Gellak (Soak Off Gel) is veel sterker en blijft langer mooi dan standaard nagellak. Het aanbrengen van gellak gebeurt in verschillende lagen. Eerst wordt primer aangebracht daarna wordt een basislaag (basecoat) aangebracht, dan een dubbele kleurlaag (colorcoat) en tenslotte een toplaag (topcoat). De lagen worden uitgehard door middel van een UV / Led lamp afhankelijk van het type gellak.

In vergelijking met gelnagels is gellak wel afweekbaar met Aceton of 90% alcohol of mechanisch te verwijderen.
Voor vrouwen met mooie natuurlijke nagels is gellak ideaal omdat de nagel beschermd wordt, mooi glanst, zo kan de nagel mooi uitgroeien. Ondertussen is gellak al zo gewoon dat het eigenlijk de traditionele nagellak vervangt door zijn positieve eigenschappen.
Gellak zal nooit afbladeren of schilferen zoals de traditionele nagellak. De kleur blijft 2 tot 3 weken perfect op de vingernagels zitten, op de teennagels blijft gellak zelfs 4 tot 6 weken afhankelijk van de snelheid van de nagelgroei. Door ongelukjes of door andere agressieve middelen is het wel mogelijk dan er kleine beschadigingen kunnen ontstaan.

Hier onder een aantal voorbeelden van de door mij gemaakte nailart gellak nagels natuurlijk is een egale standaard kleur ook mogelijk met een glans coat of matte coat.

(De voorbeelden zijn tijdelijk verwijderd.)