Spring naar inhoud

Nagelreparatie

Voor teennagel reparaties gebruik ik nu nog alleen het van Gelacy, omdat in tegenstelling tot nagels van de handen in de teennagels veel vaker schimmels (mycose) e.d. voorkomen.

Voor de behandeling.

Na de behandeling.

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Want Gelacy is een moderne cosmetische teennagelcorrectie, geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagel.

Door de ontwikkeling van dit moderne correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.

Gelacy is er in verschillende kleuren, ik kan samen met u bepalen welke kleur gel bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen van de teennagel kunnen bedekt worden in de kleur van het nagelbed.
De tijdsduur van de behandeling is afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeerd.
Als er zich geen problemen voordoen(drukpunten, loslaten, speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit.

De moderne teennagel correctie. Specifiek om schimmelnagels te camoufleren of afgebroken nagels mooi bij te werken. Deze gel wordt op geen enkele wijze als storend ervaren op de nagel, ziet er heel natuurlijk uit en is uiterst vriendelijk voor de nagel.

Hiervoor gebruikte ik ook nog "LCN WILDE PEDIQUE" maar ben nadien overgestapt naar Gelacy.